Despre Compania Hotels.md

Bun venit pe Hotels.md,
Acest proiect a fost elaborat cu ajutorul turoperatorilor, hotelelor si a companiilor de transport din Moldova. Noi avem specialisti care au studiat si au lucrat in acest domeniu in Europa si SUA. Creatorul acestui proiect are o experienta foarte vasta in turism, a activat in multe tari ale lumii. Oficiul principal al proiectului este in Leipzig, Germania.

Departamentele proiectului "Hotels.md" :
"Hotels.md AVIA" - agentie de vinzare a biletelor la avion pentru cursele companiilor aeriene nationale si internationale.
"Hotels.md TERESTRU" - agentie ce are rute terestre spre Ungaria, Germania, Spania, Italia, Franta, Belgia, Portugalia..
"Hotels.md TURISM" - turoperator care acopera peste 20 de tari: Romania, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Elvetia, Italia, Marea Britanie, Germania, Franta, Republica Ceha, Montenegro, Croatia, Turcia, Brazilia, Mexic, Peru, Bolivia, Venezuela, Kenya, EAU, Egipt, Tailanda, Malaysia, Indonesia, Singapore, China.

Si desigur "Hotels.md MOLDOVA".
Daca apreciati servicii de calitate inalta la preturi rezonabile - incredintati planificarea calatoriei specialistilor "Hotels.md". Ve-ti vizita locuri care nu a-ti fi putut sa le vizitati de sine statator, ve-ti fi protejat judiciar si fizic, ve-ti avea suficient timp pentru odihna si distractii. Personalul nostru va alege si va recomanda cel mai bun ce este in Moldova.

Noi suntem o companie de tip nou, oferim un spectru larg de servicii. Compania noastra activeaza pe piata slab-dezvoltata deja de 10 ani. Unii din acei care au inceput sa lucreze in acelasi timp ca si noi au renuntat, nu au putut face fata complexitatii pietii, din cauza aceasta ei si-au schimbat domeniul de activitate. Noi am persistat, noi am ramas. Noi lucram cu multa sirguinta, uneori fara pauze si vacante. Noi am alcatuit o echipa puternica de oameni cu experienta si devotament. Multi au fost concediati, chiar si de pe posturi cheie in mijlocul sezonului. Un lucrator instabil si slab este o pata pe numele companiei noastre. El se va duce la fund ca piatra si ii va lua si pe altii cu el - este doar o chestie de timp.

Noi suntem foarte stricti cu partenerii nostri - companiile de transport, hotele, operatori, agentii. Nu ne este frica de situatii conflictuale - mai bine nici un partener decit unul pe care nu te poti baza.
Clientii nostri au cea mai mare prioritate, de aceea suntem gata sa luam masuri daca cineva nu-si respecta indatoririle. Prioritatea noastra este de a indeplini dorintele clientilor nostri. Noi ii respectam, vedem in ei oameni, si nu doar o sursa de profit. Fiti deacord, o astfel de atitudine este rara. Noi intilnim multi oameni placuti si interesanti, dar desigur sunt si clienti problematici. Clientul nu trebuie sa uite ca noi suntem un turoperator care deserveste turistii veniti in tara, nu suntem o dadaca personala. Indiferent de suma de bani pe care clientul o achita, el nu are dreptul sa se comporte cu personalul nostru intr-un mod diferit. Numele sau statutul clientului nu este o scuza pentru abuz si dizrespect fata de personalul nostru.

Partenerii nostri din alte tari spun ca noi suntem unica companie din Moldova, care poate fi incredintata cu turisti fara griji ulterioare.
Clientul nostru de baza este omul de afaceri intr-o calatorie de afaceri. Scopul nostru este de a-l ajuta pe toate caile posibile, astfel incit timpul si banii nu vor fi irositi in zadar.
Noi devenim prieteni pentru clientii nostri, prieteni in o tara straina. Noi aratam si spunem tot ce merita sa fie vazut si stiut. Noi avem grija de clientul nostru, noi il protejam de la locuri si oameni dubiosi si de neincredere.

Noi iubim Moldova noastra si vrem sa impartim aceasta dragoste cu D-voastra!
Vizitati-ne - ve-ti ramine multumiti de calatorie. Noi vom face totul posibil pentru aceasta.